Arrels Fundació té un objectiu: aconseguir 1 milió d’euros

Un got serveix per a moltes coses: beure, brindar, posar colors, jugar al telèfon… Però, amb un got, la gent que viu al carrer també demana ajuda. Per això, Arrels Fundació ha decidit convertir aquest objecte quotidià en el símbol de la campanya #ningudormintalcarrer.

Per aconseguir aquesta meta, l’objectiu de l’entitat és recaptar més d’un milió d’euros per garantir 45.454 nits d’allotjament a persones sense llar o, el que és el mateix, oferir allotjament estable i suport social i educatiu a 125 persones sense llar.

Per aconseguir aquest repte Arrels Fundació demana la col·laboració d’empreses, centres educatius, mitjans de comunicació i ciutadans en general. L’ajuda pot ser gran o petita. Només aportant 22 euros una persona pot passar una nit allotjada a un centre amb seguiment social.

A més, la campanya compta amb la pàgina web 1miliodegracies.org on, en un mur virtual, es mostren les imatges de les persones i institucions que participen i ofereix la possibilitat de col·laborar individualment o fent campanyes de micromecenatge.

Actualment unes 900 persones dormen cada nit als carrers de Barcelona i 1.500 ho fan en albergs i recursos públics i privats. Si no dormissin en aquests espais també serien al carrer. A Catalunya, la xifra arriba fins a les 14.600 persones, segons les dades més recents de l’any 2010.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *